Ga naar de inhoud

Thermostaten

Honeywell round on/ off

Round on/ off kamer thermostaat is bijna voor elke ketel geschikt. Geen klokprogramma. Digitale weergave van temperatuur. Aan de knop draaien verhoogd of verlaagd de temperatuur.

Intergas Comfort Touch zwart of wit

Slimme touch thermostaat. Zonder gateway is het een standaard thermostaat. Intergas Gateway niet meegeleverd.Alleen geschikt voor intergas cv-ketels van 2018 of nieuwer.

Bekijk hier de brochure .

Remeha Etwist slimme thermostaat

De verwarming instellen en aanpassen wanneer het u uitkomt! Met de komst van de Remeha eTwist is het snel en moeiteloos geregeld, waar u zich ook bevindt. De Remeha eTwist is een uiterst veelzijdige klokthermostaat die de gebruiker de mogelijkheid biedt om altijd en overal zijn temperatuur in te stellen.

Bekijk hier de brochure .

Honeywell round modulation thermostaat

Round modulation thermostaat. LET OP. Alleen geschikt voor ketels die het "Opentherm" protocol ondersteunen. Is uw ketel nieuwer dan bouwjaar 2002 dan is de kans groot dat uw ketel dit ondersteunt. De meeste Nefit kelels ondersteunen dit niet.

Remeha Isense klokthermostaat

De Remeha Isense thermostaat is een klokthermostaat wat inhoud dat er per dag meerdere programma's kunnen worden ingesteld. U kunt bijvoorbeeld instellen dat het op maandag ochtend om 08.00 uur 21grd moet zijn en om 12.00 weer terug naar 18grd.

Nest learning thermostaat 3e generatie

Nest Learning Thermostat van de 3e generatie programmeert zichzelf, zet de verwarming automatisch lager als je er niet bent, en is vanaf overal te bedienen via smartphone of tablet.